Mrt

2.dönem 1. ortak yazılı sınav tarihleri belirlendi. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Sınava girecek öğrencilerimiz ve velilerimizin dikkatine!

LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

Ock

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İpek DURMAZ tarafından emoji tasarlama yarışması düzenlenmiştir. Tüm öğrencilerimiz katılabilir.

Ock

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Destekleme ve Yetiştirme Kursları Birinci Tam Kapsam Değerlendirme Sınavı Belirtilen Tarih ve Zamanda Okulumuz Kurs Merkezinde Yapılacaktır.

Ara

Ülke geneli ortak yazılı sınavlar bu hafta yapılacaktır. Sınav takvimi ve dikkat edilecekler ektedir.

Ara

Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

25 Kasım 2023'te okulumuzda destekleme ve yetiştirme kursu hazır bulunuşluk sınavı yapılacaktır.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkatine!

2.yazılı sınavlar başlamaktadır. Öğrencilerimize başarılar dileriz. Belirtilmeyen derslerin sınavı sonraki hafta yapılacaktır.

Mrt

Öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkatine!

1.yazılı sınavlar başlamaktadır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Öğrencilerimizin 2.yazılı sınavları başlamıştır. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.