Kas

Okulumuzda öğretmenler günü konulu afiş tasarlama yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz. Yarışmada birinci olan afişi tasarlayan 6/B sınıfı öğrencisi Yağmur Altuntaş'ı ayrıca tebrik ederiz.

Kas

Dokunduğumuz her çocuk, öğrettiğimiz her harf bizlere iyiki öğretmenim dedirtiyor... Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

İngilizce Öğretmenimiz Zeynep Nergis Karagülle'nin ve Din Kültürü öğretmenimiz Yağmur Ruğala'nın öğrencilerimiz ile hazırlamış olduğu program için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz Fen Bilgisi öğretmenleri Ayşe Belgin Çetinkaya ve Fecri Erçetin ile birlikte kan grubu öğrenme kitlerini kullanarak etkinlik yaptı. Kan gruplarını bu etkinlik ile öğrenen öğrenciler güzel bir deneyim yaşadı. Okul Müdürümüz Tarık Çetinkaya, öğrencilere öncü olarak etkinliğe katıldı. Okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve merak ve cesaretlerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Milli ağaçlandırma günü kapsamında ilçede düzenlenen etkinliğe katılan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ile birlikte ağaç dikti.

Kas

Okulumuzda Atatürk'ü anma programı düzenlendi. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Rabia Duru Şahin'e ve Emre Saraç'a teşekkür ederiz.

Kas

Kızılay Haftası sebebiyle okulumuzda etkinlik düzenlendi. Etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimiz Senem Zengin'e teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Sayın Tarık ÇETİNKAYA'nın Göreve Başlama Mesajı

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı öğretmenlerimizden Ayşe Belgin Çetinkaya ve Süleyman Karagöz ile öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla kutlandı. Kendilerine teşekkür ederiz. YAŞASIN CUMHURİYET!

Eyl

Öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersinde Ayşe Belgin Çetinkaya öğretmenimiz ile birlikte hazırladığı uzay temalı ürünleri sergiledi.

Eyl

7.sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde öğretmenleri Ayşe Belgin Çetinkaya önderliğinde teleskop deneyimi yaşadılar.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Beden Eğitimi Öğretmeni Rabia Duru ŞAHİN'in hazırladığı program ile kutlandı. Etkinlikte görevli  olan öğrencilere teşekkür ederiz. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Yeni Eğitim Öğretim Yılı tüm öğretmen, öğrenci ve personelimiz için hayırlı olsun.

Haz

2022-2023 yılı mezunlarımız için okulumuzda mezuniyet töreni düzenlendi. Öğrencilerimize hayat boyu başarı dileriz.

Haz

Okulumuzda bu yıl da bahar şenlikleri kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Haz

Okulumuzda O Ses Erçetin yarışması bu yıl da düzenlenmiştir. 6C sınıfından Levent BOZARSLAN birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.