Ock

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Neşe GÖL'ün hazırladığı yerli malı haftası etkinliğinde öğrencilerimiz sınıfları gezerek yerli ürünlerimizle ilgili gösterilerini sergilemişlerdir. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında kasım ayı değeri olan "temizlik" için Fen Bilgisi Öğretmenlerimiz Fecri ERÇETİN ve Ayşe Belgin ÇETİNKAYA, mikroskop altında elimizdeki mikropları inceledikleri bir program hazırlamıştır. Öğrencilerimizi oldukça etkileyen bu programda temizliğin önemi, mikroplar gibi konular işlenerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Ock

Öğretmenlerimiz ve aileleri ile Öğretmenler Günü yemeğinde buluştuk. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Ock

Okulumuzda okul aile birliği toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında okulumuzda ekim ayı değeri olarak "Hoşgörü ve İyilik" değerleri işlenerek çeşitli etkinlikler yapıldı.