Nis

İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yavuz BEŞKARDEŞ okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbet ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Programda emeği geçen Şehit Mehmet Ali Erçetin İlkokulu/Anaokulu ile Şehit Mehmet Ali Erçetin Ortaokulu Öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederiz. Programımıza katılımlarından dolayı Saygıdeğer Protokol Üyelerine, değerli velilerimiz ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

LGS öğrencilerimiz için gerçekleştirilen meslek tanıtım günlerimiz devam ediyor. Çeşitli mesleklerdeki misafirlerimizi ağırlamak ve kendilerinden bilgi almak bizleri ve öğrencilerimizi mutlu ediyor. Hedef belirlerken seçebilecekleri meslekleri somut olarak görmeleri öğrencilerimizi oldukça etkiliyor. Misafirlerimize tanıtım için teşekkür ederiz.

Mrt

Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz Beşkardeş okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimizle sohbet edip Ramazan ayının bizler için hayırlı olması temennisinde bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Günün anlam ve önemini aktaran ve bizlere yaşatan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 'TEMİZ SINIF TEMİZ DÜNYA' projesinde haftanın en temiz sınıfı 8/B seçildi. Öğrencilerimizi ve sınıf rehber öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programımız okulumuzda gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

"Allah bu millete bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın.."

ŞEHİT MEHMET ALİ ERÇETİN ORTAOKULU

Mrt

Değerler eğitimi kapsamında sınıf panolarımız vatanseverlik teması ile hazırlandı. Sınıf rehber öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzdaki bayan öğretmenlerimize idaremiz tarafından pasta sürprizi yapıldı. Kendilerine teşekkür eder tüm bayan öğretmenlerimizin Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Aynı gün kadın velilerimize de seminer düzenlendi ve karanfil hediye edildi. Velilerimizin de Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası için okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Günün anlam ve önemi, zararlı alışkanlıklar ile nasıl mücadele edileceği, sağlıklı beslenme ve teknoloji bağımlılığı konularına değinildi. Ayrıca öğrenciler ile birlikte dijital hikaye ve broşür tasarlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Kadınlar Gününde okulumuz Rehber Öğretmeni Sena Yardım tarafından düzenlenecek olan seminere bütün kadın velilerimizi bekliyoruz.

Mrt

Okulumuzda “Kişiselleştirilmiş ve Farklılaştırılmış Kariyer Planlama Süreci Uygulamaları” kapsamında her yıl düzenlenecek olan ‘Meslek Tanıtım Günleri’ bu yıl ilki gerçekleştirilecek. 8. sınıf liseye hazırlık sürecindeki öğrencilerimizin katılım göstereceği ‘Meslek Tanıtım Günleri’nde öğrencilerimiz; Tıp’tan Eczacılık’a, Veterinerlik’ten Diş Hekimliği’ne, Moleküler Biyoloji’den çeşitli mühendisliklere, mimarlığa, Hukuk’tan İşletme’ye, Askerlik’ten Polis’liğe, Bankacılık’tan Televizyonculuğa, Tesisatçı’lıktan Marangozluğa kadar 15 mesleğin yetkin üyeleriyle bir araya gelerek meslekler hakkında bilgi edinecek.

Mrt

Okul Aile Birliği Başkanımız Cengiz Velioğlu aracılığıyla okulumuz kütüphanesine kitap bağışı sağlayan Bahçeşehir Kırıkkale Kampüsüne ve ilgilerinden dolayı Okul Aile Başkanımız Cengiz Bey'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Deprem ve Yangın Tatbikatı etkinliklerimiz gerçekleştirildi. Etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize, katkılarından dolayı Adilcevaz Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür ederiz.

Logomuz Yenilendi.

Yeni logomuzla eğitimde en iyi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Yeni logomuz Hayırlı olsun.